

- А бе биритчед, как е новото работа ф пътното?
- А бе заплатото е доообре, почифката доообре, работното време доообре, ама тоз оранжавата жилетка много сиганско бе...

- Шшшт... тихо, че ще те чуе!
- Защо? Той не знае ли?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Това сирене е не само вкусно, но и истински символ на изкуството на млекарството в Турция
Златна коричка и сочна средичка
Днес ви предлагаме един специален вариант на бюрек, който се приготвя в района на оживения южен турски град Адана
Те са много по-апетитни от „обикновените“
Tурски домати се продават като български, а към рапичното олио добавят аромати, за да е като гръцки зехтин
Става по-лесно и от баницата
За плънката ви трябват малко сирене и кашкавал, а резултатът е впечатляващ
Яйцата по турски са невероятно съчетание от ароматни зеленчуци, яйчица и божествен сос
Ухае божествено, вкусът е уникален
Кайма по турски, запечена на фурна